Overige video's

Rode-uiensoep met balsamico en geitenkaascrostini

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 4,3 g
Hoofdingrediënten Zachte geitenkaas (166)

Bereiden

  1. Verhit de boter in een (soep)pan met dikke bodem. Voeg de uien, azijn, laurier en tijm toe en bak de uien in circa 20 minuten zacht en goudbruin.
  2. Voeg de bouillon toe en laat nog 20 minuten pruttelen op een lage stand. Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk het stokbrood met de olijfolie en wrijf in met de knoflook.
  3. Verkruimel de geitenkaas erover en bak deze crostini in 2-3 minuten knapperig onder de grill. Serveer de uiensoep met de geitenkaascrostini.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 4,3 g
Hoofdingrediënten Zachte geitenkaas (166)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.