Overige video's

Rode Thaise currypasta

Zelf currypasta maken is helemaal niet zo moeilijk. Je rode curry wordt nog lekkerder met je zelfgemaakte rode Thaise currypasta. Het recept vind je hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd of hak alle verse ingrediënten in kleine stukjes en maal fijn in een keukenmachine.
  2. Voeg de droge poeders, vissaus en limoensap toe aan de gemalen verse ingrediënten en maal nog 1 minuut in de keukenmachine tot een smeuïge pasta.

Bereidingstip

Bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries in kleine porties in.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.