Overige video's

Rode lauwwarme salade met pikant vlees

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaten een keer door en leg ze met het snijvlak op een bakplaat.
  2. Snijd de paprika's in vieren en vervolgens in vierkante stukken en leg deze met de schil naar boven bij de tomaten.
  3. Bestrooi de groenten met wat zout en peper en besprenkel ze met 3 eetlepels olie. Rooster de groenten vlak onder de grill in circa 5 minuten of tot de paprika's licht verkleuren.
  4. Dit kan heel snel gaan; blijf er dus altijd bij en laat de ovendeur op een kier staan.
  5. Neem de groenten uit de oven en laat ze enigszins afkoelen.
  6. Bak ondertussen de runderreepjes kort op hoge stand in een eetlepel olie en bak de laatste minuut de peper en knoflook mee. Schep de reepjes door de groenten en serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met vers gehakte koriander en rijst.

Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.