Overige video's

Rode-grapefruitsalade met gerookte vis

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pel de grapefruits en snijd de partjes uit de vliesjes.
  2. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de sla en de olijven over borden.
  4. Leg de grapefruitpartjes waaiervormig in een cirkel op de sla.
  5. Leg de makreel ertussen en besprenkel met de dressing. Bestrooi met de amandelen.
  6. Halveer de granaatappel, schep de pitjes eruit en garneer de salade ermee.

Variatie

Vervang de grapefruit door sinaasappel of mandarijn. Neem gerookte forel in plaats van gerookte makreel.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.