Overige video's

Rode glühwein

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Maak 4 kleine inkepingen in de citroen en steek de kruidnagels erin.
  2. Leg in een pan en voeg de bruine suiker, het kaneelstokje en de rode wijn toe.
  3. Laat op een lage stand circa 30 minuten trekken, maar laat de wijn niet koken.
  4. Snijd een paar stukken schil van de sinaasappel.
  5. Voeg de sinaasappelschil, kersen en port toe. Serveer warm.

Bereidingstip

Voeg voor een extra kruidige glühwein een snuf nootmuskaat of wat steranijs toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.