Overige video's

Robuuste baconstengels

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rol het deeg uit en bestrooi de helft met de bacon en het venkelzaad. Maal er wat peper over en snijd het deeg in 4 lange repen.
  2. Vouw het schone deel van het deeg over het bestrooide deel en druk een beetje vast. Rol de repen in de lengte zo uit dat ze onregelmatig van vorm zijn.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de deegrepen op de bakplaat en bestrijk ze met ei. Bak de stengels in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
  4. Laat afkoelen tot lauwwarm. Lekker bij de soep of een salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.