Overige video's

Roasted sweet potato skins

Op zoek naar een lekker recept met zoete aardappel voor op de barbecue? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit gerecht met roasted sweet potato skins met kaas, spekjes en bosui is superlekker!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Bestrijk de aardappels met olie. Rooster de aardappels in de oven in circa 40 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen en snijd in de lengte door.
  2. Verhoog de oventemperatuur naar 200ºC. Schep het kruim voorzichtig uit de schillen. Bestrijk de schillen aan de binnen- en buitenkant met olijfolie. Bestrooi met zout en leg met de bolle kant op een ingevette bakplaat. Bak in de oven in 15-20 minuten knapperig.
  3. Maak intussen de vulling van een deel van het aardappelkruim, de helft van de geraspte kaas, de bosui en uitgebakken spekjes. Vul hiermee de schillen, bestrooi met geraspte kaas en gratineer kort onder de ovengrill.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.