Overige video's

Roastbeef pastrami

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Rodekool (42) Mosterd (281)

Voorbereiden

Snijd of schaaf de kool flinterdun. Meng de kool in een schaal met de azijn, olie en cranberry's. Breng op smaak met zout en peper. Laat minimaal 1 uur staan en schep af en toe om. Meng voor de pastrami alle specerijen met een snuf zout en de olijfolie in een kom en schep de plakjes rosbief erdoor. Laat afgedekt minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Klop de ingrediënten voor de saus door elkaar. Snijd het brood in de lengte door en besmeer met de helft van de saus.
  2. Verdeel de koolsalade erover. Drapeer de gemarineerde rosbief over de salade en bedruppel met de rest van de saus.
  3. Zet het broodkapje erop, snijd in vieren en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Rodekool (42) Mosterd (281)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.