Overige video's

Risotto primavera met tuinbonen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g

Bereiden

  1. Breng de bouillon aan de kook. Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
  2. Schep de soffritto erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
  3. Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar. Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen.
  4. Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.

Variatie

Gebruik verse, gedopte tuinbonen of vervang de tuinbonen door doperwten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.