Overige video's

Risotto met zomergroenten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g

Bereiden

  1. Breng de bouillon aan de kook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de risottorijst hierin tot de korrels glanzen.
  2. Voeg de bouillon in gedeelten bij de rijst en voeg pas nieuwe bouillon toe als de vorige hoeveelheid door de rijst is opgenomen.
  3. Kook intussen de bospeen, de sugarsnaps en de tuinbonen met zout in 5-8 minuten beetgaar.
  4. Giet de groenten af en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  5. Schep de rest van de olie door de risotto.
  6. Serveer de rijst op warme borden met de groenten eromheen. Bestrooi het gerecht met peper, de feta en de peterselie of de bieslook.

Variatie

Vervang tuinbonen door doperwten en sugarsnaps door peultjes. Neem in plaats van feta Hüttenkäse of roomkaas naturel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.