Overige video's

Risotto met witlof, kaas en cashewnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g

Bereiden

  1. Besprenkel de witlofreepjes met citroensap. Verhit de olijfolie en fruit hierin de knoflook en ui.
  2. Voeg de rijst toe en schep deze om totdat alle korrels glanzen. Giet de bouillon erbij tot de rijst net onderstaat en roer tot de bouillon is opgenomen door de rijst. Herhaal dit en blijf goed roeren tot de risotto na 15-20 minuten beetgaar is.
  3. Schep de witlofreepjes, boter, zout, peper en de helft van de kaas erdoor en verwarm nog 1-2 minuten op een lage stand.
  4. Bestrooi de risotto voor het serveren met de rest van de kaas, cashewnoten en lente-ui. Lekker met een tomatensalade.

Variatie

Voeg eens blokjes ham toe aan de risotto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.