Overige video's

Risotto met venkel en blauwe kaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Snijd 1 venkelknol in blokjes en bak circa 3 minuten mee met de ui.
  3. Voeg de knoflook en dragon toe en fruit nog 1 minuut.
  4. Voeg vervolgens de rijst toe en roerbak kort. Blus af met de wijn en breng aan de kook.
  5. Giet wat bouillon erbij en blijf roeren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
  6. Giet dan weer wat bouillon erbij en herhaal dit al roerend circa 20 minuten tot alle bouillon op is.
  7. Snijd de andere venkelknol in dikke plakken, bestrijk met olie en gril de venkel in een grillpan om en om bruin. Bestrooi met zout en peper.
  8. Roer de boter door de risotto en breng op smaak met peper.
  9. Serveer de risotto op warme borden en leg er een plak gegrilde venkel op. Bestrooi met de blauwe kaas en wat venkelgroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.