Overige video's

Risotto met spinazie en gerookte zalm

In dit recept vind je een verrassend lekkere combinatie: risotto met spinazie en gerookte zalm. Een makkelijk gerecht voor doordeweeks. Ook een lekker eenpansgerecht om te maken op de camping!
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g
Vezels 7 g
Zout 5,1 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de helft van de boter in een pan met dikke bodem op een lage stand. Voeg de ui toe en fruit 2 minuten.
  2. Voeg de risottorijst toe en bak al roerend in circa 3 minuten glazig. Voeg vervolgens een scheutje bouillon toe en blijf roeren tot deze is opgenomen. Herhaal dit tot de rijst gaar is, dit duurt circa 20 minuten.
  3. Voeg vervolgens in kleine porties de spinazie toe en laat deze slinken in de pan. Neem de pan van de warmtebron en voeg de Parmezaanse kaas en de rest van de boter toe. Roer de risotto door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de gerookte zalm over de risotto en serveer met partjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g
Vezels 7 g
Zout 5,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.