Overige video's

Risotto met snijbonen en knoflook

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Voeg de rijst toe en roerbak kort. Giet wat bouillon erbij en blijf roeren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
  3. Giet dan weer wat bouillon erbij en herhaal dit al roerend circa 20 minuten tot alle bouillon op is.
  4. Verhit de rest van de olie in een andere pan en roerbak de snijbonen.
  5. Bak de knoflook en citroenrasp mee tot ze lichtbruin kleuren.
  6. Voeg de peterselie toe en breng de snijbonen op smaak met zout, peper en eventueel een paar druppels citroensap.
  7. Roer de boter en kaas door de risotto en breng verder op smaak met peper.
  8. Serveer de risotto in warme kommen of borden en schep er wat snijbonen op.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.