Overige video's

Risotto met groene groenten en gerookte zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
10 g
Vezels 8 g
Zout 4,1 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand. Voeg de sjalot en knoflook toe en fruit 1 minuut.
  2. Schep de rijst erdoor en bak circa 3 minuten tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheutje bouillon toe en roer tot deze is opgenomen.
  3. Voeg dan weer een nieuwe scheut bouillon toe en herhaal dit circa 20 minuten tot de rijst gaar is. Voeg de laatste 5 minuten de doperwten en tuinbonen toe en roer door.
  4. Meng intussen de mascarpone met de citroenrasp, -sap, zout en peper. Roer de citroenmascarpone door de risotto, verdeel de zalm erover en bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
10 g
Vezels 8 g
Zout 4,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.