Overige video's

Risotto met groene asperges, ham en ei

Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Voeg de rijst toe en roerbak kort. Blus af met de wijn en breng aan de kook.
  3. Giet wat bouillon erbij en blijf roeren tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
  4. Giet dan weer wat bouillon erbij en herhaal dit al roerend circa 20 minuten tot alle bouillon op is.
  5. Snijd de onderkant van de asperges en bestrijk de asperges met olie.
  6. Gril de asperges in een grillpan om en om in een paar minuten lichtbruin. Houd ze even warm onder een bord.
  7. Roer de ham, de boter en de kaas door de risotto en breng op smaak met peper.
  8. Serveer de risotto op warme borden. Leg er enkele gegrilde asperges en 1 ei bovenop. Bestrooi met wat groene kruiden.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Boodschappen magazine 16-09-2019
Je kunt een zachtgekookt of gepocheerd ei nemen en deze op de risotto leggen.
Binnemans Jan 13-09-2019
En het ei ?