Overige video's

Risotto met gerookte zalm en geitenkaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g

Bereiden

  1. Verwarm de bouillon. Verhit de olie en fruit hierin de sjalot en knoflook.
  2. Voeg de rijst toe en bak de korrels mee tot ze glanzen.
  3. Giet een scheutje bouillon erbij, roer goed en voeg als de rijst de bouillon heeft opgenomen steeds opnieuw wat bouillon toe.
  4. Voeg na circa 20 minuten, net voordat de rijst gaar is, de rucola, zalm en geitenkaas toe. Warm even mee tot de kaas is gesmolten.
  5. Bestrooi de risotto voor het serveren met de bieslook.

Variatie

Vervang de rucola door grof gesneden spinazie. Neem kruidenroomkaas in plaats van geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.