Overige video's

Risotto met champignons en spinazie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de champignons toe en bak ze een paar minuten.
  3. Voeg de knoflook en kruiden toe en fruit nog even mee.
  4. Roer de rijst erdoor tot deze glanst en giet dan beetje bij beetje de hete bouillon erbij. Blijf roeren tot de rijst de bouillon bijna geheel heeft opgenomen en voeg dan weer wat bouillon toe. Na circa 20 minuten is de rijst beetgaar.
  5. Roer de kaas erdoor en breng op smaak met peper.
  6. Verhit intussen de rest van de olie en roerbak de spinazie heel kort zodat deze net slinkt. Breng op smaak met zout en peper en serveer de spinazie op de risotto. Rasp er eventueel nog wat extra kaas over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ria Keurhorst 19-03-2019
Erg lekker en heel gemakkelijk te maken.