Overige video's

Risi e bisi

Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
16 g
Print

Bereiden

  1. Bak de uien en pancetta in de helft van de boter.
  2. Kook de doperwten 5 minuten in 250 ml bouillon. Giet af, vang de bouillon op en voeg toe aan de rest van de bouillon. Houd de doperwten apart.
  3. Voeg de rijst toe aan de ui en pancetta en verwarm al omscheppend tot de rijstkorrels glanzen.
  4. Voeg een scheutje bouillon toe en giet, telkens als de bouillon is opgenomen, een scheutje bouillon erbij. Laat de rijst zo al roerend in circa 20 minuten beetgaar worden.
  5. Voeg de laatste 5 minuten de doperwten toe aan de rijst.
  6. Breng op smaak met zout en peper en meng de rest van de boter, peterselie en Parmezaanse kaas erdoor.
  7. Laat de risi e bisi met het deksel op de pan nog circa 2 minuten staan voor het serveren zodat het gerecht dik vloeibaar is.
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.