Overige video's

Rillettes van makreel

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)

Bereiden

  1. Hak de helft van de radijsjes. Roer ze door de zure room of crème fraîche en voeg zout en peper toe.
  2. Meng de makreel met het sjalotje.
  3. Pers de helft van de citroen en snijd de andere helft in partjes. Voeg citroensap bij de makreel.
  4. Vul de glazen met het makreelmengsel.
  5. Verdeel daarover de radijsroom. Garneer met citroen en sprieten bieslook en serveer de rest van de radijs erbij. Lekker met geroosterd brood.

Variatie

Vervang makreel eens door gerookte forel.

Wijnadvies

Sherryliefhebbers drinken hier eens een glaasje gekoelde Fino van Gonzalez of de zelfs wat zilte Manzanilla van San Lucar bij. Pinot Gris van Arthur Metz is een keus die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.