Overige video's

Rijstschotel met spek en garnalen

Heb je nog een restje rijst over van de vorige dag? Gebruik het! Bijvoorbeeld in dit recept: rijstschotel met spek en garnalen. Dit gerecht is het bewijs dat vis en vlees heel goed samengaan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Schep de vleesreepjes om met de ui, knoflook, azijn, sojasaus en sesamolie. Laat even staan.
  2. Kook de sperziebonen beetgaar in water met zout. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de gemarineerde spekreepjes op een hoge stand. Voeg de sperziebonen en garnalen toe en roerbak nog 2 minuten. Schep de rijst erdoorheen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.