Overige video's

Rijstschotel met pikante zalm en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g

Bereiden

  1. Kook de rijst en laat uitgespreid afkoelen op een schaal.
  2. Roer de ketjap en sambal door elkaar en schep de zalm erdoor.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de afgekoelde rijst op een hoge stand in een paar minuten knapperig.
  4. Voeg de zalmblokjes toe en bak nog enkele minuten mee. Schep de rijstschotel in een ovenschaal en houd warm in de oven op 75°C.
  5. Verhit de rest van de olie en roerbak de paksoi samen met het sesamzaad op een hoge stand beetgaar.
  6. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de rijstschotel met de paksoi.

Bereidingstip

Maak dit recept met gekookte rijst van de vorige dag, handig om restjes op te maken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.