Overige video's

Rijstsalade met sardines

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst in water met het bouillontablet beetgaar. Giet af, laat uitstomen en daarna uitgespreid in een kom afkoelen.
  2. Verdeel de sardines in stukjes en meng ze met de rest van de ingrediënten door de afgekoelde rijst.
  3. Klop de olie met citroensap of azijn los en schep dit door de rijst. Breng de salade op smaak met zout en peper.
  4. Lekker met stokbrood en aioli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.