Overige video's

Rijstsalade met kip en cashewnoten

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Print

Bereiden

  1. Breng 1 liter water aan de kook. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprikastukjes de laatste 5 minuten mee.
  2. Giet de rijst en paprika af in een zeef en spoel goed onder de koude kraan.
  3. Meng rijst en paprika met het bosuitje, de kipfilet, perzik en cashewnoten en schep de yoghurtdressing erdoor.
  4. Verdeel de rijstsalade over 4 kommetjes en zet in elk kommetje een vork.
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.