Overige video's

Rijstsalade met gerookte kipfilet

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst en doperwten. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Schep de rijst met doperwten, de maïs, de paprika, de kip en de dressing luchtig door elkaar.
  4. Schep de salade in een kom of op een schaal. Verdeel de mango en peterselie erover.

Variatie

Neem in plaats van notenrijst meergranenrijst en strooi er (gehakte) walnoten over.

Wijnadvies

Een gerecht met flink wat fruit wenst ook een witte wijn met flink wat fruit. In dit geval Chardonnay uit de zogeheten Nieuwe Wereld: Zuid-Afrikaanse van Danie de Wet, Chileense van Viña Maipo, Argentijnse van Casa de Campo of Californische van Sunny Mountain.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.