Overige video's

Rijstsalade 
met gebakken watermeloen en feta

Watermeloen, feta en munt is een gouden combinatie. Heerlijk in een salade! Ga eens voor dit recept: rijstsalade met gebakken watermeloen en feta. Ook kinderen zullen gegarandeerd smullen van dit gerecht!
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 2,9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Giet af en laat uitgespreid afkoelen. Snijd de watermeloen in driehoekige plakken van 1,5-2 cm dik. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de watermeloen aan beide kanten 1-2 minuten op een hoge stand.
  2. Bestrijk de feta met 1 eetlepel olie en bak 1 minuut aan beide kanten in de koekenpan. Schraap de aanbaksels los. Snijd de gebakken watermeloen in blokjes en verwijder de schil.
  3. Meng de komkommer met de tomaten, olijven, munt, azijn, rijst, rest van de olie en watermeloen. Verkruimel de feta erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.