Overige video's

Rijstebrij met rozijnensaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Breng de melk met de rijst en een snuf zout aan de kook en roer goed door. Laat de rijst op een lage stand onder af en toe roeren in 15-20 minuten zachtjes koken.
  2. Smelt de boter in een steelpan en roer de suiker en kaneelpoeder erdoor tot de suiker is gesmolten. Schep de rozijnen erdoor en verwarm even mee.
  3. Schep de warme rijstebrij in kommen en lepel er wat rozijnensaus over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.