Overige video's

Rijst met groene kool

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
14 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Bak de spekblokjes knapperig in een hete wok of hapjespan. Schep ze uit de pan en houd apart.
  2. Fruit de ui in het spekvet. Voeg de olie, het gehakt en het bouillonblokje toe en bak het gehakt rul.
  3. Schep de kool erdoor en roerbak tot de kool beetgaar is. Meng de spekjes erdoor.
  4. Serveer de rijst met het koolmengsel en besprenkel met de ketjap.
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Connie 22-10-2019
Gemakkelijk en lekker recept. Om het helemaal af te maken hebben we er nog een zelfgemaakte pittige satésaus bij gedaan. Hier het recept:
INGREDIËNTEN
3 flinke eetlepels pindakaas kan zowel met als zonder nootjes
5-6 eetlepels ketjap manis
1,5 eetlepel sambal badjak
1/2 theelepel knoflookpoeder
1,5 eetlepel ketchup
snuf peper
warm water naar eigen inzicht

INSTRUCTIES
Meng alle ingrediënten voor de pittige satésaus. Voeg warm water naar eigen inzicht toe. Verwarm de satésaus even kort op het fornuis wanneer je de satésaus nodig hebt.