Overige video's

Rijkgevulde vissoep

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Prei (207)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg een snuf saffraan, de tomaten en bloem toe roerbak een paar minuten.
  2. Voeg de wijn en visbouillon toe en breng aan de kook. Laat zonder deksel 10 minuten zachtjes koken.
  3. Snijd de visfilet naar keuze in blokjes en voeg samen met de gemengde zeevruchten toe aan de bouillon.
  4. Gaar de vis maximaal 10 minuten en maak de soep af met ragfijn gesneden preiringetjes of bosui. Serveer direct.

Wijnadvies

Een Zuid- Franse Sensas Syrah rosé is een aanrader bij dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Prei (207)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.