Overige video's

Rigatoni met sardientjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Vezels 5 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook 1 minuut op een lage stand.
  2. Voeg de paprika en tomaatjes toe en bak circa 8 minuten mee op middelhoge stand. Voeg vervolgens de sardientjes met saus, kappertjes en olijven toe.
  3. Warm even door en breng op smaak met zout en peper. Roer de pasta door de saus en bestrooi met de kaas en de basilicumblaadjes.

Bereidingstip

Vervang de sardientjes door tonijn of andere vis uit blik.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Vezels 5 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.