Overige video's

Rigatoni met broccoli en gorgonzola

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
20 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Voeg circa 6 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoli toe aan de pasta en kook mee.
  3. Rooster intussen de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  4. Meng de room met de gorgonzola en knoflook tot een romige saus en breng op smaak met zout en peper.
  5. Giet de pasta en broccoli af, roer de gorgonzolasaus erdoor en warm kort door.
  6. Bestrooi met de walnoten, verdeel de rucola erover en besprenkel met balsamicoazijn.
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
20 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.