Overige video's

Ricotta met pistachenootjes en frambozen

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de koekkruimels met de boter. Verdeel het koekmengsel over 4 glaasjes en druk iets aan met de achterkant van een vochtig lepeltje.
  2. Meng de ricotta met de vanillesuiker, de yoghurt en de honing. Verdeel dit mengsel over de glaasjes.
  3. Week de gelatine in koud water. Houd enkele frambozen apart om te garneren. Verwarm de rest van de frambozen met de suiker en 1 eetlepel water.
  4. Knijp de gelatine uit en roer deze door de warme frambozen. Laat een beetje afkoelen.
  5. Rooster de pistachenoten en zet ze apart.
  6. Verdeel het frambozenmengsel over de ricotta en laat de desserts minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  7. Garneer voor het serveren met de overige frambozen en pistachenoten.

Variatie

Vervang de frambozen door bramen. Neem kwark in plaats van yoghurt.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.