Overige video's

Ricotta met pistache en frambozen

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Print

Bereiden

  1. Meng de koekkruimels met de boter.
  2. Verdeel het koekmengsel over 4 glaasjes en druk iets aan met de achterkant van een vochtig lepeltje.
  3. Meng de ricotta met de vanillesuiker, yoghurt en honing. Verdeel dit mengsel over de glaasjes.
  4. Week de gelatine in koud water.
  5. Houd enkele frambozen apart om te garneren.
  6. Verwarm de rest van de frambozen met de suiker en 1 eetlepel water.
  7. Knijp de gelatine uit en roer deze door de warme frambozen. Laat een beetje afkoelen.
  8. Rooster de pistachenoten en zet ze apart.
  9. Verdeel het frambozenmengsel over de ricotta en laat de desserts minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  10. Garneer voor het serveren met de overige frambozen en pistachenoten.

Bereidingstip

Vervang de frambozen door bramen.

Neem kwark in plaats van yoghurt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.