Overige video's

Ricotta-mandarijncake met amandelschaafsel

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
14 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC.
  2. Klop de boter met de suiker circa 5 minuten tot een luchtig mengsel. Voeg de ricotta en mandarijnrasp toe en klop tot een egaal mengsel.
  3. Voeg de eieren een voor een toe en klop circa 3 minuten goed door. Zeef de bloem met het bakpoeder erboven en roer goed door.
  4. Schenk het beslag in het cakeblik en bestrooi met het amandelschaafsel.
  5. Bak de cake in de oven in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
14 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

YvonneSw 20-11-2016
Heel makkelijke en lekkere cake. Voor weinig geld een lekkere traktatie op tafel, die niet kan mislukken volgens mij. Wat wil je nog meer!