Overige video's

Ribkarbonades met pruimen

Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de karbonades met zout en peper, en bak ze in de olie 3 minuten per kant. Bestrijk ze met mosterd en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
  2. Bak de uiringen kort in het bakvet en schep ze op de karbonades.
  3. Verdeel de pruimen, krieltjes en spekreepjes erover. Giet de bouillon erover en bestrooi het gerecht met paprikapoeder.
  4. Zet het 20 minuten in het midden van de oven.

Wijnadvies

De Spanje-liefhebbers kiezen voor een rode Vega Libre Roble. Italië-gangers doen een Merlot Cavendramin uit Veneto aan.

Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.