Overige video's

Ribkarbonade met zomergroenten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
8 g

Bereiden

  1. Druk het vlees onder vershoudfolie iets platter. Meng het paneermeel met de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper.
  2. Haal de karbonades door de bloem en daarna door het ei en gekruid paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
  3. Kook de sperziebonen in 10-12 minuten beetgaar.
  4. Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin op lage stand de aardappelplakken goudbruin en gaar in 10 tot 15 minuten.
  5. Bak in de rest van de olie de karbonades in 10 minuten. Keer ze halverwege één keer om.
  6. Meng de tomatenblokjes en de rest van de Italiaanse kruiden door de sperziebonen. Serveer ze met de karbonades en de aardappelschijven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.