Overige video's

Ribkarbonade met peterselie en geroosterde bieten

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de stukken biet in een ovenschaal en vermeng ze met de olie, de honing en de tijm.
  2. Bestrooi met wat zout en peper en rooster ze hoog in de oven in circa 30 minuten gaar.
  3. Bestrooi de karbonades rondom royaal met zout en grof gemalen peper.
  4. Verwarm de boter in de koekenpan en bak de karbonades op hoge stand aan beiden kanten bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm (bijvoorbeeld in de oven).
  5. Voeg de gesnipperde ui toe aan het bakvet en fruit op lage stand circa 5 minuten.
  6. Voeg de peterselie en de mosterd toe en laat op middelhoge stand heel kort meebakken.
  7. Voeg 2 eetlepels water toe en roer de jus glad. Leg de karbonades terug in de pan en wentel ze door het peterseliemengsel.
  8. Serveer ze met de geroosterde bieten op een schaal.
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.