Overige video's

Ribkarbonade met appel-rozemarijnsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g

Bereiden

  1. Bak de aardappels in 3 eetlepels olie. Verwarm een grillpan voor of zet de ovengrill aan.
  2. Bestrijk de karbonades met olie, bestrooi ze met zout en maal er peper over. Gril het vlees aan elke kant 3-4 minuten tot het lichtbruin en gaar is. Haal de karbonades uit de pan en houd ze warm.
  3. Kook intussen de appelpartjes met de rozemarijn, honing en gember 8 minuten in 2 eetlepels water.
  4. Meng de knoflook, mosterd en sherry erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de karbonades met de appel-rozemarijnsaus, de gebakken aardappels en een groene salade of doperwten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.