Overige video's

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Print

Bereiden

  1. Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappels en pers de vrucht uit.
  2. Bestrijk de ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en -sap, de sojasaus, tabasco, knoflook, olijfolie en de sjalotjes. Marineer circa 10 minuten.
  3. Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue.
  4. Lekker met Serveer met BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.