Overige video's

Ribeye met sinaasappel en rozemarijn

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees ermee en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Schep de krieltjes, courgette en ui door elkaar met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Roerbak de krieltjes of zet ze in de oven (220°C) en schep regelmatig om.
  3. Neem de ribeyes uit de marinade en rooster ze circa 3 minuten per kant op de hete barbecue of onder de ovengrill.Serveer de ribeye met sinaasappel en rozemarijn met de krieltjes en de groenten.

Bereidingstip

Gebruik ½ eetlepel gerookt paprikapoeder in de marinade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.