Overige video's

Regenboogplaat met beenham

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de groenten en aardappels als de kleuren van de regenboog per soort in rijen over een bakplaat.
  2. Bestrooi met zout en peper en besprenkel royaal met olie. Zet de bakplaat 20-25 minuten in het midden van de oven.
  3. Bestrijk de beenham met een beetje olie en steek met de takjes rozemarijn tussen de rijen groenten. Rooster de regenboogplaat nog circa 5 minuten verder in de oven.

Wijnadvies

Bij dit kleurrijke gerecht gaan we voor Red Blauer Zweigelt: Oostenrijks rood, gemaakt van een blauwe druif, smaakt heerlijk bij dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.