Overige video's

Regenboog-coleslaw

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 11 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Rasp de winterpeen, rodekool en witte kool, bij voorkeur in een keukenmachine, en meng door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  2. Schenk de dressing over de salade en laat even intrekken. Rooster de pompoenpitten in een droge, hete koekenpan. Bestrooi de salade met de abrikozen, munt en pompoenpitten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 11 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.