Overige video's

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 945 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
16 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)

Bereiden

  1. Pureer de basilicum met de olie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Rooster de spekreepjes in een droge, hete koekenpan.
  4. Giet de ravioli af en schep de spekjes, bosui en zalm erdoor.
  5. Besprenkel de pasta met de basilicumolie.
  6. Lekker met een rucolasalade.

Bereidingstip

Vervang de gerookte zalm door gerookte forel of makreel.

Pureer de basilicum met de helft van de olijfolie en 125 ml zure room.

Voedingswaarde p.p.
Energie 945 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
16 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.