Overige video's

Ravioli met drie-notensaus
Ravioli met drie-notensaus
(0)

Ravioli met drie-notensaus

Noten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen, zoals mineralen en vitaminen. Ze zijn lekker om tussendoor te snacken, maar je kunt ze ook heerlijk in allerlei gerechten verwerken. Gebruik noten eens wat vaker in de keuken!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 960 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
61 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 3,1 g

Bereiden

  1. Pureer alle noten met 1 eetlepel citroensap, de knoflook, 4 eetlepels olijfolie en 75 gram Parmezaanse kaas glad met de staafmixer. Meng met de hüttenkäse.
  2. Roer de rest van het citroensap glad met de mosterd. Giet al roerend de overige olijfolie erbij. Giet deze dressing over de sla en basilicum en meng kort.
  3. Kook de ravioli beetgaar. Giet af en bewaar een paar eetlepels van het kookwater. Meng de ravioli met de notensaus en voeg eventueel wat kookwater toe om de pasta smeuïger te maken. Serveer de pasta met de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 960 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
61 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.