Overige video's

Rauwe ham met appel en geitenkaas

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Leg de plakken rauwe ham naast elkaar op een plank. Meng de appelblokjes met geitenkaas, tijm, peper, honing en walnoten.
  2. Verdeel de vulling over de hamplakken en vorm er rolletjes van.
  3. Leg tuinkers of veldsla op 4 borden en leg de rolletjes erop. Garneer met sprieten bieslook.

Wijnadvies

Een sauvignon de Touraine, een sauvignon blanc van de Pays d'Oc of een Duitse riesling Classic zullen voor een goede begeleiding zorgen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.