Overige video's

Ramen met biefstuk en paddenstoelen

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Rode peper (408)

Bereiden

  1. Meng 2 eetlepels sojasaus met de helft van de knoflook en de olie. Leg de biefstuk hierin en laat minimaal 10 minuten afgedekt marineren.
  2. Verwarm intussen de bouillon en voeg de rest van de sojasaus en knoflook, eventueel de vissaus en de helft van de rode peper toe. Laat 10 minuten pruttelen.
  3. Verhit intussen een grillpan op een hoge stand en bak hierin de biefstuk aan beide kanten bruin. Laat het vlees circa 5 minuten rusten in aluminiumfolie en snijd in dunne plakken.
  4. Voeg vervolgens de paddenstoelen toe aan de bouillon en kook de mie in 5 minuten gaar in de soep.
  5. Schep de bouillon en noedels in een kom en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de bosui en de rest van de rode peper.

Wijnadvies

Een gulle, soepele rode shiraz/syrah van Sunny Mountain of Jean Sablenay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Hoofdingrediënten Biefstuk (87) Rode peper (408)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.