Overige video's

Ragù alla Bolognese met spaghetti

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1020 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
18 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de pancetta 2-3 minuten.
  2. Voeg het gehakt toe en bak het in circa 10 minuten rul.
  3. Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  4. Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe en stoof zachtjes circa 15 minuten.
  5. Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  6. Roer de kookroom door de saus en breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer de spaghetti met de saus.

Bereidingstip

Liever geen wijn? Gebruik dan vleesbouillon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1020 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.