Overige video's

Ragout van paddenstoelen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
33 g
Vezels 6 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg alle paddenstoelen toe en bak ze in circa 8 minuten zacht.
  2. Voeg de bloem toe en roer goed door. Schenk de slagroom en bouillon erbij en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand, tot de saus is ingedikt tot een romige ragout.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep de ragout in de pasteibakjes en verdeel een handje rucola erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
33 g
Vezels 6 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.