Overige video's

Ragout-broodjes
Ragout-broodjes
(1)

Ragout-broodjes

Pasteitjes en ragout zijn een gouden combinatie. Ook heel lekker: ragout in een broodje! Lekker tijdens een feestelijke brunch.
Categorie brunch, lunch
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Smelt de boter op een lage stand en roer de bloem erdoor. Laat ½ minuut al roerend garen. Giet de bouillon er al roerend geleidelijk bij tot er een gladde saus ontstaat. Laat minimaal 3 minuten zachtjes koken op een lage stand tot de saus gebonden is. Voeg dan de mosterd, kip en bosui toe. Breng verder op smaak met zout en peper.
  2. Bak intussen de broodjes af. Laat ze iets afkoelen en snijd open. Hol de broodjes een beetje uit en zet ze op bordjes. Schep een royale hoeveelheid warme ragout erop en dek af met de kapjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.