Overige video's

Radijssalade met gerookte kipfilet en nectarine

2 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Leg de plakjes kipfilet iets overlappend op borden. Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart voor de garnering.
  2. Schaaf of snijd de radijsjes in dunne plakjes. Schep de appel erdoor en besprenkel met het sap uit een partje citroen.
  3. Verdeel het radijsmengsel over de kipfilet en verdeel de nectarine erover. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  4. Besprenkel de salade met de dressing en maal er nog wat peper over. Garneer met partjes citroen en wat blaadjes van het radijsloof.

Wijnadvies

Bij deze salade smaakt een volle Australische blend lekker, zoals de witte Stoney Creek Chardonnay-Semillon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.